Wie zijn er op bezoek?
7 dagen in de week geopend van 13:00 uur t/m 24:00 uur

Onze huisregels zijn zeer eenvoudig en dragen bij aan de unieke sfeer die er heerst binnen Erotheek Bowika

ze zijn ontzettend eenvoudig, er is dan ook geen bezoeker die zich er niet aan weet te houden.

Het is – zeker niet toegestaan om je ongevraagd in iemands persoonlijke ruimte te begeven, of om iemand ongevraagd aan te raken.

In Bowika vraag je altijd keurig, “is het goed als ik naast je kom zitten, of is het goed als ik je aanraak?”

Bij iedere vorm van afwijzing neem je meteen afstand.

Het is – zodra je in Bowika bent niet toegestaan om je telefoon te gebruiken (Dit geldt ook voor je smartwatch)

Het is NIET TOEGESTAAN om foto’s en filmpjes te maken in Bowika. Bij overtreding van dit feit, doen wij altijd aangifte en voegen de camerabeelden van binnenkomst daaraan toe.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen binnen Bowika

Roken is in het hele pand niet toegestaan.

Het dragen van jas, trainingsjack, hooded, vest, of colbertjasje is niet toegestaan. Berg deze op in een locker.

Het is verboden om mensen tegen hun zin in te benaderen of achterna te lopen. Dit soort gedrag wekt enorme irritatie op. Bij iedere vorm van afwijzing dien je meteen en wel onmiddellijk afstand te nemen en het niet opnieuw te proberen. NEE = NEE Op onze mooie banken kunt u heerlijk zitten, maar ga niet op de rugleuningen zitten en vooral ga niet staan op onze banken. Graag altijd een handdoek onder uw billen voordat U gaat zitten.

Het is ten strengste verboden om Seksuele handelingen in onze sauna te hebben.

Hygiëne is een zaak voor ons allemaal. Als je onze spannende seksbioscoop/sauna bezoekt bestaat er altijd een kans, dat je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan seksactie. Zorg er dan ook voor dat je zelf altijd fris en fruitig bent dus altijd bij binnenkost eerst even douchen.

Er wordt met klem van je verwacht, dat je de ruimte waar je het leuk hebt gehad schoon achterlaat, zodat bezoekers na jou ook veilig kunnen genieten van alles wat Bowika te bieden heeft. De wastafel in onze toilet ruimte is bestemd om uw handen te wassen, maar gebruik deze niet als een douche.

Condoom papiertjes, tissues en condooms in de afvalbakken deponeren en zeker niet op de grond of tussen onze banken. Een ongelukje kan de beste overkomen, maar ruim het dan even op.

Drugs, alcohol en prostitutie zijn verboden. Seksuele handelingen in ruil voor geld zijn ten strengste verboden!! Wij doen altijd aangifte en voegen de camerabeelden van binnenkomst daaraan toe.

Het volgende is geen huisregel, maar een liefdevolle tip.

Als je nog heel lang van seks wil genieten zonder problemen te ondervinden, of te veroorzaken, dan adviseren wij – Safe Seks –

Een Condoom krijgt U gratis en ligt in uw locker.

In situaties waarin onze huisregels niet voorzien, neemt Bowika een beslissing op het moment waarop het zich voordoet.

Wij wensen iedere bezoeker veel Bowika plezier,